Powered by Jasper Roberts - Blog

SUPRA KRYOLAN



sangat berkesan menyembunyikan segala cela. 
menjadikan wajah kelihatan licin dan gebu
foundation yg tahan lama sehingga 8 jam pemakaian
jimat dan tahan sehingga 3-4 bulan. (pek 10g)
mudah diratakan di wajah
bedak asas yg ringan pada wajah dan kelihatan natural
muka masih nampak sekata walaupun berpeluh
HARGA:


10GM

harga : RM25
agen RM20
3 pcs RM15/pcs


=====================
>> whatsapp 019-5718616
=====================

SPAN AIR MATA



SPAN AIR MATA
Sesuai digunakan bersama2 foundation.

KELEBIHAN :
Make up akan lebih rata dan blend dengan sempurna apabila menggunakan span/sponge air mata
Wajah tidak akan bertompok
Mudah disapu foundation pada wajah
Span yang lembut dan berkualiti tinggi
Mudah dicuci dan tidak mudah rosak
Boleh digunakan basah atau kering

harga : RM15
agen RM10
3 pcs RM8/pcs

=====================
>> whatsapp 019-5718616
=====================

ZOFEA BEAUTY SECRET UTK WANITA


Khasiat Produk ZOFEA BEAUTY SECRET Untuk Wanita

Menaikkan payudara kendur & jatuh
Memutihkan kulit muka & badan
Mencantikkan payudara leper
Memontokkan payudara
Menaikkan punggung yg jatuh
Mengetatkan vagina
Menghilangkan bau badan
Menghilangkan bau vagina
Menghasilkan pelicin semulajadi untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama”
Mengempiskan perut
Menghilangkan masalah keputihan
Mengatasi masalah dalaman wanita
Mencegah kanser
Melawan radikal bebas
Mencantik & meremajakan kulit
Menambah tenaga
Mencegah keletihan & menyegarkan badan
Merawat masalah rahim

harga : RM140
agen RM130
3 pcs RM120/pcs

=====================
>> whatsapp 019-5718616
=====================

SECRET SKIN KAWAI KOLAGEN


Khasiat Produk:-

Kulit
• Merangsang kolagen kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah
• kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)

Kesihatan
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan

Para Ibu
• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu

harga : RM150
agen RM140
3 pcs RM130/pcs

=====================
>> whatsapp 019-5718616
=====================

USA SABUN BREAST


Sabun Herba untuk mengekalkan bentuk dan penegangan payudara. Selain dari itu ia merangsang 'mammary gland' supaya kekal active dan ini antara punca kesihatan kepada payudara agar sentiasa sihat dan kekal cantik. Ianya selamat digunakan dan tidak memberi kesan sampingan. Sabun ni dirumus dari campuran Herba yg terpilih KHAS dan diproses dengan menggunakan teknologi terkini.

Kandungan:
Caffeine Tea Salicylate Panthenol, Pegaga, Glycerin, Minyak Lanolin

Membantu:
*Menegangkan Payu Dara
* Memejalkan struktur Otot Payu Dara
* Membesarkan PayuDara
*Mencantikkan Struktur Payu Dara secara semulajadi, Selamat & berkesan.

Cara Guna:
-Buat buih pekat (buihnya pekat creamy-type), urut pada payudara dgn urutan dari bawah ke atas hingga ke collar-bone, lakukan berulang kali
-Biar seketika, sambil buat urusan lain. (tujuannya nak beri masa untuk herba meresap ke dlm kulit)
-Bilas seperti biasa dan mandi.
-Amalkan sekurang-kurangnya 2 x sehari.

harga : RM15
agen RM10
3 pcs RM8/pcs

=====================
>> whatsapp 019-5718616
=====================

USA SABUN PELANGSINGAN BADAN


Slimming & Firming Gel Soap (Sabun Pelangsing Badan) ini dapat membantu mengurangkan selulit di pinggang dan punggung serta membantu menghilangkan rekahan supaya warna kulit kelihatan seragam. Ia sesuai digunakan setiap hari bagi menghilangkan kesan rekahan dan mengecilkan saiz badan.

Kandungan:
- Seaweed Extract
- Iny Extract
- Lime Bossom Extract
- Lanolin Oil
- Natural Gel Soap

Kebaikan Sabun Ini:
- Melangsingkan badan
- Menganjalkan kulit
- Mengurangkan selulit
- Melicin dan melembutkan kulit
- Membersih dan memudarkan tanda hitam kulit
- Memudarkan tanda rekahan (stretch mark) pada perut.
- Membantu mengatasi masalah parut.

Cara Menggunakan:
1. Buat buih pekat (creamy type) menggunakan sedikit air.
2. Urut pada kawasan pinggang dan punggung dengan urutan dari bawah ke atas beberapa kali.
3. Biar seketika supaya herba dapat meresap ke dalam kulit.
4. Bilas dengan air bersih.

Amalkan sekurang-kurangnya 2 kali sehari. Sebuku sabun boleh bertahan sehingga 5 -6 hari jika digunakan dua kali sehari. Kesan yang luar biasa boleh dilihat selepas penggunaan selama sebulan.

harga : RM15
agen RM10
3 pcs RM8/pcs

=====================
>> whatsapp 019-5718616
=====================

SABUN AMMA



Berfungsi untuk memutihkan kulit muka dan badan. Setiap layer warna tu ada bau dan fungsi untuk kulit.Sabun mandi ini sangat popular di Thailand. Warna warni dari sabun berasal dari bahan-bahan alami yang mempunyai kandungan dan manfaatnya masing-masing.

KOMPOSISI:
1. Merah: berasal dari buah tomato yang berfungsi untuk membersihkan dan memutihkan kulit.
2. Kuning: berasal dari kunyit yang mengandung glutathione dapat mengurangi bau badan, mengurangi hiperpigmentasi, dan memberikan aroma herbal.
3. Orange: berasal dari lobak segar yang bermanfaat untuk menghaluskan kulit.
4. Putih: berasal dari susu yang dapat menjaga kelembaban kulit.
5. Hijau: berasal dari green tea berfungsi untuk mengangkat sel-sel kulit mati.

CARA PAKAI:
Basahkan badan, Gosokkan sabun ke seluruh badan. Biarkan selama 3-5 minit. Lalu bilas hingga bersih.

harga : RM15
agen RM10
3 pcs RM8/pcs

=====================
>> whatsapp 019-5718616
=====================

SYMA SKINCARE COFFE WHITENING



KHASIAT SYMA WHITE COFFEE

Meningkatkan tahap kecergasan jasmani
Menyegarkan lagi tubuh badan anda
Membantu menghilangkan rasa mengantuk
Menguatkan daya ketahanan tubuh badan bagi
Membantu memelihara kejelitaan dan keremajaan kulit
Memperbaiki tekstur kulit agar menjadi lebih sekata
Membantu mengurangkan kesan penuaan kulit
Membantu memudarkan kesan kedutan, parut, jerawat dan jeragat
Mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
Membantu menurunkan berat badan yang berlebihan
Melancarkan proses penghadaman
Mengurangkan tekanan darah tinggi

harga : RM40
agen RM30
3 pcs RM25/pcs

=====================
>> whatsapp 019-5718616
=====================

SYMA BEAUTY SKINCARE



✔ Menghilangkan Jerawat
✔ Menghilangkan Jeragat
✔ Menyekatakan tona kulit yang tidak sekata
✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead
✔ Menghilangkan Parut akibat jerawat dan jeragat
✔ Mengurangkan Pigmentasi
✔ Mengawal masalah Jeragat
✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2
✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka
✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles
✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih


SET KANDUNGAN SYMA BEAUTY SKINCARE 4IN1 :

1) Syma Beauty Soap (Facial Cleanser) - 50g [KKM : NOT40905187K]
- Menghilangkan jerawat & jeragat pada wajah
- Menjadikan kulit berseri-seri & tidak kusam
- Menghilangkan parut & masalah kulit berminyak
- Menjadikan wajah kelihatan segar & bermaya
- Menjadikan kulit gebu, awet muda & bercahaya
- Gunakan 2-3x sehari.

2) Syma Day Cream With SPF 35 - 5g [KKM : NOT40905187K]
- Membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit
- Membekalkan nutrien yang diperlukan oleh kulit
- Menghindari kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan
- Membantu menghilangkan masalah kulit wajah

3) Syma Night Cream - 5g [KKM : NOT40905188K]
- Mengatasi masalah serius akibat penggunaan produk lain berasaskan merkuri
- Memelihara kulit wajah agar kelihatan awet muda
- Menjadikan kulit gebu & mengembalikan seri wajah

4)Syma Beauty Miracle Serum
- Mengatasi masalah jerawat
- Memelihara kelembapan kulit
- Diperkaya dengan Glutathione, ekstrak Licorice dan Arbutin sebagai agen pemutih semulajadi, anti pigmentasi dan antipenuaan, selain membantu memutih dan menghaluskan kulit tanpa penggelupasan.
- Juga mengandungi Kolagen, Vit C & E bagi kulit kekal anjal muda remaja
- Hanya guna 3x seminggu, sebelum pemakaian krim malam / selepas pakai toner.

harga : RM70
agen RM60
3 pcs RM55/pcs

=====================
>> whatsapp 019-5718616
=====================

JUS HIDAYAH GOLD

KHASIAT JUS HIDAYAH GOLD PLUS COLLAGEN SERAI MAS

Membantu meningkatkan tahap kecergasan jasmani
Membantu mengatasi masalah kelesuan tubuh badan
Menguatkan sistem imunisasi seterusnya melindungi tubuh daripada jangkitan penyakit
Mengawal paras kolestrol dan gula dalam darah seterusnya dapat membantu mengatasi penyakit kencing manis
Membantu mengawal tekanan darah
Memelihara sistem kardiovaskular yang terdiri daripada jantung, darah dan saluran darah
Memelihara kesihatan organ dalaman seperti buah pinggang, ginjal, hati dan paru-paru
Menguatkan otot
Membantu merawat masalah ulser, buasir, angin ahmar, gout, pedih ulu hati, batu karang dan keracunan
Mempercepatkan pemulihan luka dan kecederaan
Mengatasi masalah radang
Membantu mengurangkan risiko serangan kanser
Mengekalkan tahap kesihatan yang optima bagi seisi keluarga

KANDUNGAN JUS HIDAYAH GOLD PLUS COLLAGEN SERAI MAS
Air Suling (RO), Kurma, Kurma Merah, Buah Tin, Dong Quai, Lada Pintal, Kismis, Temulawak, Cengkih, Jintan Kasar, Jintan Halus, Akar Putat, Mengkudu, Kunyit, Habbatus Sauda, Madu, Buah Pala, Dang Gui, Senduduk Putih, Jerangau, Mahkota Dewa, Aprikot, Delima, Gam Xantham, Kolagen

CARA PENGAMBILAN JUS HIDAYAH GOLD PLUS COLLAGEN SERAI MAS
Goncang botol terlebih dahulu sebelum minum.
Ambil 1 sudu besar Jus Hidayah Gold Plus Collagen.
Amalkan 2 kali sehari setiap kali sebelum sarapan pagi dan makan malam.
Tidak sesuai untuk ibu mengandung.

harga : RM120
agen RM100
3 pcs RM95/pcs

=====================
>> whatsapp 019-5718616
=====================

SERAI EMAS JUS HIDAYAH


KHASIAT JUS HIDAYAH SERAI MAS 
Membantu meningkatkan tahap kesihatan 
Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan tubuh 
Memelihara kesihatan luaran dan dalaman 
Mencergas dan mencerdaskan minda 
Meningkatkan tahap metabolisme 
Menggalakkan proses pemulihan luka 
Membantu mengurangkan tahap kolestrol dan kadar gula dalam darah 
Memelihara jantung 
Menstabilkan tekanan darah 
Melancarkan peredaran darah ke seluruh tubuh seterusnya menggalakkan fungsi organ 
Menguatkan daya ketahanan tubuh seterusnya membantu menentang serangan penyakit 
Mencegah daripada penyakit seperti radang, gout, alahan dan masalah sendi 
Mengatasi masalah senggugut dan keputihan bagi wanita 
Meredakan resdung, selsema, migrain dan kelesuan tubuh badan 
Melambatkan proses penuaan 
Sesuai untuk seisi keluarga serta ibu hamil dan bayi di dalam kandungan 

KANDUNGAN JUS HIDAYAH SERAI MAS 
Za’faran, Buah Tin, Kurma, Madu, Kismis, Goji, Delima, Stevia, Dextrose, Gam Xanthan

CARA PENGAMBILAN JUS HIDAYAH SERAI MAS 
Dewasa: Ambil 1-2 sudu setiap pagi dan malam. 
Kanak-kanak: Ambil 1 sudu setiap pagi dan malam. 
Sebaik-baiknya didahulukan dengan bacaan selawat (3 kali), surah Al-Fatihah dan niat. 

harga : RM25
agen RM23
3 pcs RM20/pcs

=====================
> whatsapp 019-5718616
=====================

I AM SEXY LADY



KELEBIHAN UTAMA I AM SEXY LADY WHITENING AND BURN FAT LOTION
1. Membakar lemak.
2. Menurunkan berat badan.
3. Melangsingkan badan serta reshape semula bentuk badan.
4. Meruncingkan wajah.
5. Menegangkan kulit anti anging.
6. Memutihkan kulit hari demi hari.
7. Memudarkan parut.
8. Menurunkan inchi dalam kadar yang cepat seperti paha / lengan dan perut.
9. Menghilangkan buncit serta boroi.
10. Membuang angin dalam badan.
11. Mengeluarkan daki dengan cepat.
12. Mencantikan serta menghaluskan kulit.

KEISTIMEWAAN I AM SEXY LADY WHITENING AND BURN FAT LOTION
1. Wangi sangat-sangat, macam chewgum.
2. Kaya Vit C, Vit A dan Vit E.
3. Tak panas.
4. Ada extract Aloevera dan Apple stemcell bagi penjagaan kulit dan Gluta untuk pencerahan kulit,
5. Extract Asam Jawa serta Super Interslim bagi pembakaran lemak lebih pantas.
6. Semua orang boleh guna, tua muda laki perempuan. Tak perlu penat-penat telan suplment dah. So, tiada risiko penyakit masa hadapan.
7. 100% organic, Tanpa bahan kimia.
8. Halal dan buatan Malaysia.
9. Lulus KKM.

harga : RM90
agen RM70
3 pcs RM60/pcs

=====================
>> whatsapp 019-5718616
=====================

SATIN SKINZ SKINCARE GREEN TEA


Produk yg di rumus khass utk muka berjerawat batu nanah2 
dgn GREEN TEA dan TEA TREE OIL utk mematikan jerawat.

Dalam pack ni mengandungi

1) ACNE WASH
Mempunyai biji2 halus utk mencuci kotoran dr dalam dan meresap jauh ke dalam pori2 dan akar jerawat. HASIL nya kulit bersih tanpa mengering, bakteria pun dah tak boleh nk membiak.. .

2) ACNE SOLUTION
Mempunya bahan green tea dan tea tree yg paling active utk mengecut kecut kan jerawat dgn lebih cepat. TEXTURE adalah pekat dan tidak berminyak.. Lepas sapu ni muka rasa fresh dan ringan.

3) ACNE DAY TREATMENT
Pelindung dari sinaran matahari
mengurangkan penghasilan minyak pada kulit wajah serta menghalang pertumbuhan jerawat

4) ACNE NIGHT TREATMENT
Texture yg ringan tanpa minyak, formula 100% green tea ni akan merawat kulit sewaktu tidur
Kulit akan lebih mengebu dan halus

P/S : Utk kesan yg lebih menakjubkan pakai sekali Acne Serum dan Acne Cream ! 

SATIN SKINZ SKINCARE ROSE HIP


Merawat masalah parut akibat jerawat atau luka
Mencerahkan kulit yg kusam dan gelap
Menghilangkan kedutan halus serta membuatkan kulit lebih muda dan anjal
Menghilangkan jerawat dan jeragat
Mengecilkan pori-pori di wajah
Melembabkan kulit di samping memperbaharui sel kulit mati
Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang hari tanpa berminyak.

CARA PENGGUNAAN
Cuci muka menggunakan Rosa Rosa cleanser. Picit sikit pun dah cukup sebab kami menggunakan pati Glutathione, Vitamin C, Vitamin E, Collagen,Aloe Vera dan ROSE HIP OIL.

Sapu secara nipis Rosa Rosa toner keseluruh muka dan leher dan biarkan kering sendiri

Apply day cream secara nipis utk rawatan pd waktu siang sambil menghalang sinaran UV. Di cadangkan sapu dgn compact powder utk hasil lebih cantik

Night Cream utk menghidupkan semula sel-sel kulit yang rosak. Memadai dgn lapisan nipis shj
Untuk kulit yg berjerawat biasa dan kronik di sarankan menggunakan Acne Serum dan Acne Cream.

Jika pakai ACNE BOTANICAL SERUM boleh ke pakai day/night cream SATIN SKINZ FACIAL?Boleh.. tapi kena biarkan kering sepenuhnya dulu..means bagi 100% serap pada kulit baru apply cream. 

harga : RM100
agen RM80
3 pcs RM65/pcs

=====================
>> whatsapp 019-5718616
=====================

SATIN SKINZ WHITE BOOSTER


SESUAI UTK MASALAH
Kulit Kusam
Kulit Gelap
Berjerawat 
Berparut
Eczema
Ruam
Resedung

CIRI - CIRI SATIN SKINZ WHITE BOOSTER

MEMPUNYAI 2 FORMULA HEBAT :

1. ROYAL CEREPRON-F
Cerepron-F, Vitamin C, Collagen - Mempunyai bahan dari Extract Yis yang sangat Berkualiti Tinggi & ianya juga bertindak sebagai PENGANTI kepada Glutathione kerana ianya mengandungi L-Cysteine Peptide dan akan merangsang Glutathione secara semula jadi dlm badan.
Ini bermakna, Glutathione yang terhasil dalam badan kita merupakan Glutathione yang ORIGINAL / SEMULAJADI
Kulit akan LEBIH CEPAT CERAH , GEBU & FLAWLESS

2. NUTROXSUN GOLD
Nutroxsun,Astaxanthin, Apple Stemcell, Vitamin C Rosehip, Fish Cod Collagen, Super Orange, Super Papaya, Grape Seed - Ia merupakan FORMULA PERTAMA DI MALAYSIA yang bersifat PHOTOPROTECTIVEatau dalam bahasa lebih mudah PELINDUNG SINARAN UV

KELEBIHAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :

Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan. SATU BADAN PUTEH
Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor dan singkarkan toxin
Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang seperti rawatan botox
Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat
Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar
Merawat penyakit resdung dan bersin2
Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi
Boleh di makan serentak bersama supplement pemutih yg lain!

SATIN SKINZ PREMIUM




Kelebihan Satin Skinz :

Perubahan tona kulit sehingga 5x lbh putih
kulit lebih gebu, lembap dan tegang
Menaikkan rona merah jambu pada wajah
Wajah lebih segar dan berseri
Menyekat pembentukan jerawat
Menghilangkan parut 5x lebih cepat
Memutihkan kawasan intim dan pelipat
Meransangkan peningkatan kolagen
Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
Mengurangkan kedutan halus

Cara Makan :
Penggunaan 2 biji sehari boleh tahan = 2 bulan
penggunaan 4 biji sehari boleh tahan = 1 bulan
P/s = Disarankan utk kotak pertama makan 4 biji shari
SETIAP 1 SET MENGANDUNGI 120 BIJI

Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu :
PURE GLUTATHIONE (botol pink) 
PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)


harga : RM140
agen RM120
3 pcs RM110/pcs

=====================
>> whatsapp 019-5718616
=====================

RED BELLA BODY WASH

Image result for red bella body wash 

FUNGSI WHITENING & CONTOURING BODY WASH:
●Mencerah kulit badan
●Tona kulit tak sekata.
●Masalah gatal, kudis, panau, jerawat & parut di kulit badan.
●Pecah lemak selulit
●Buang angin dan lancarkan peredaran darah, sesuai utk wanita dalam pantang
●Reda tekanan, anjal dan kekalkan kelembapan semulajadi kulit
●Hilangkan hitam di belakang leher, ketiak dan celah peha
●Kurangkan stretch mark selepas bersalin, atasi tumit kaki pecah
●Meruncingkan muka yang tembam
●Menghilangkan dagu berlapis.

Cara2 penggunaan WHITENING & CONTOURING BODY WASH
>Sapu pada badan yg basah
>Urut perlahan2 pada bahgian yg bermasalh
>Biarkan 2 minit dan bilas
>Gunakan setiap kali anda mandi

SOALAN LAZIM :

1. Berapa harga Red Bella Body Wash?
● RM 68 (SM). RM 78 (SS)

2. Berapa berat sebotol?
● 450 ML

3. Sesuai utk semua golongan?
● Lelaki, Perempuan, Kanak-kanak, Org tua semua boleh guna. Kanak-kanak seawal umur 6 tahun dah boleh guna.

4. Berapa hari nampak kesan?
● Kesan seawal 5 hari. Guna sehari 2x atau lebih. Kena konsisten ye. Baru dapat kesan yg super b.

5. Sebotol boleh tahan berapa bulan?
● Sebotol tahan 2-3 bulan.

6. Mmg berkesan ke produk ni?
● Mmg berkesan sayang. Mmg menjadi. Dah beratus testimoni kita dapat. Semua positif. Tak percaya boleh tgk kt fb saya.

7. org mengandung boleh guna tak?
● Boleh sayang, tapi jgn sabun di perutnya. Hanya guna dikawasan celah pelipat saja ye..

8. Apakah bahan / kandungan yg terdapat dalam body wash yang boleh menyebabkan kurus?
●Bahan2 Red Bella Body Wash terdiri daripada :
1. Algisium C - sangat efektif bagi memecahkan lemak-lemak degil (perut, pinggang, paha). Menghilangkan parut hitam di perut, mengawal kolagen agar tidak susut dengan ketara apabila semakin berumur serta menghilangkan kedutan di perut.
2. Hyaluronic acid - berkesan untuk menambahkan kelembapan kulit menjadikan kulit nampak lebih cantik berseri, lebih-lebih lagi untuk kulit yang matang. Selain itu, hyaluronic acid ni adalah stimulating agent untuk sintesis kolagen, maka pentinglah adanya hyaluronic acid ni kalau kita ambil supplement collagen.
3. Aqua - Fungsi nya berhubungan dengan bahan detergent yang berfungsi baik bila bercampur dengan air.
4. Polyquat 7 - membuat kulit menjadi lebih halus selembut bayi


harga : RM65
agen RM55
3 pcs RM45/pcs

=====================
>> whatsapp 019-5718616
=====================